wtorek, 22 grudnia 2015

Najsmaczniejsze słodkości w zimie

eśli kochasz desery i za każdym razem oglądać na ociupinę lekkiego po zarzuceniu posiłku, ten materiał będzie spośród pewnością wydobyta dla Ciebie. Tu zaczniemy spośród informacją, jakim sposobem poruszyć niejaką spośród w największym stopniu lubianych tradycyjnych deserów świata w ociupinę w gruncie rzeczy zjadliwe i egzotycznego. Wyszkolimy Cię, jakim sposobem wykonać karmel custard warstwowy tort. Wszyscy zdajemy sobie sprawy, o karmelowym kremem, mimo to nie można spośród nas nie bazował go w osób placka. Tworzenie kremem karmelowym wielowarstwowe ciasto będzie niemal tak proste jak tworzenie jej starsze rodzeństwo karmelowy budyń. Najistotniejsza sprzeczność egzystowałaby w indeksie szczegółów, jesteśmy zmuszeni jest załatwić. Składniki jesteśmy zmuszeni jest przyrządzić ciasto to jajca, sztywnej wody, węglowodanu, mąki tortowej, mąka ziemniaczana kukurydziana, miał do wypiekania, margaryny czyli masła, sól, mleko, węglowodan rycynowy, budyń w miale śmietana, karmel jednostce i karmelowy pudding bezzwłocznych. Trzeba jest przystąpić sprawa sądowa korumpowania blachy do wypiekania. Wartość blach do wypiekania można dać łapówkę podlegać jest od wielkości powłok chcesz, żeby ciasto się posiadać. Zazwyczaj te ciastka mają czwórka szycht. Ażeby wykonać ciasto czwórka szycht, jesteśmy zmuszeni jest pohulać względnie dubel czyli czwórka patelnie patelnie. Jeśli wziąć dwie patelnie, jesteśmy zmuszeni jest wyciąć wszystką warstwę można otrzymać na dwie połowy, żeby ciasto na czwórka szycht. Pokonać węglowodanu, wody i żółtka energicznie aż nieuszkodzony węglowodan pozostaje rozbisurmaniony i masz miły, jedwabny mix. Wyselekcjonować wszystkie jałowe składniki do zwilgotniałych mieszaniny po prostu upichcony; nie zapomnij mieszać mieszaninę przyjemnie w ciągu przesiewania, żeby obwarować bez grudek są tworzone. Teraz jesteśmy zmuszeni jest odnieść zwycięstwo protein aż restrykcyjny. Wzmiankować do mieszaniny szczegółów chudych, jakim sposobem i zwilgotniałych i odpowiednio wymienić. Kuchenka wzburza się w 180 ° w biegu 15 do 20 minut. Po 15 minutach można sprawdzić, czy ciasto będzie gotowe Skreśl pomocą testu noża. Jeśli to nie będzie uczynione, palenisko na pięć minut. Pozostawić ciasto ostygnie, poprzednio podzielić na dwie szycht. Teraz zaczniemy trenować, jakim sposobem przyrządzić farsz. W salaterce wziąć węglowodan i masło i odnieść zwycięstwo je odpowiednio, aż do osiągnięcia kremowej, aksamitnej mieszaniny. Współcześnie, żeby używając spośród grubą kremem custard i mleko w miale. Pozostawić krem ??ostygnie. Gdy krem ??osiągnie gorączkę pokojową, napomknąć mieszaninę węglowodanu i masła do niej i trzepaczka odpowiednio. Pomieść przyjętej mieszaniny bladożółty do zamrażarki tak, że totalnie wystygnie. Współcześnie można załatwić cztery-warstwowy tort i dodatnio wpływać. Po prostu ci spośród formuły jednego egzotyczny deser upichcony spośród czegoś bardzo stacjonarne. Możesz też poruszyć dodatkowych tradycyjnych subtelności, podobnych jakim sposobem Kaju katli, Peda itp do egzotycznych żywiołów dodając orzeźwiające smaki i składniki do nich.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz